
شارژ وایرلس
از چند سال پیش شاهد حضور فناوری شارژ وایرلس در دنیای گوشیهای هوشمند بودیم.
فناوری شارژ وایرلس به شما این امکان را می دهد که در زمانی بسیار کوتاه تر از حالت معمول و بدون استفاده از کابل، گوشی موبایل و یا هر وسیله دارای این قابلیت را شارژ کنید. از جمله مزایای اصلی شارژ وایرلس، سرعت بالاتر و سادگی شارژ توسط آن است، چرا که نیاز نیست هر بار کابل شارژ را به گوشی خود متصل و پس از انجام شارژ آن را قطع کنید. برای شارژ توسط این فناوری، کافی است دستگاه خود را روی شارژر وایرلس قرار دهید.
شارژر بیسیم بدون اتصال سیمیو از طریق یک روش فوقالعاده مناسب گوشی شما را شارژ میکند؛ برای بهره بردن از این تکنولوژی گوشی شما باید به فناوری شارژ بیسیم یا همان شارژ وایرلس مجهز باشد. شارژ بیسیم از زمان عرضه گوشیهای آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون ایکس مورد توجه قرار گرفت و هم اکنون به عنوان یک فناوری جذاب در گوشیهای اندروید نیز استفاده میشود.
مجموعه احسان آرت اقدام به تولید شارژر های وایرلس ازجنس چوب کرده است
باظاهری شکیل تر و زیبا تر از شارژر های معمولی موجود در بازار با متریال چوب طبیعی از جمله گردو ،راش و..
این شارژر ها با قابلیت تغیر ارتفاع که دارند به شما این امکان را میدهند همزمان که گوشی خود را شارژ میکنین از آن استفاده کنین .
شارژر های موجود در مجموعه احسان آرت در دو مدل ایستاده و معمولی تولید میشوند که با توجه به نیاز شما در اختیارتان قرار میگیرد .
مشخصات فنی شارژر وایرلس چوبی
Input:5v/2A ‘ 9v/1.67A ‘ 12/1.5A
Output:5v/1A’ 9v/1.1A ‘ 9V/1.66A
Wireless out:15W
تفاوت های رایج بین شارژر وایرلس و شارژر معمولی
شارژر بی سیم نسبت به شارژرهای قدیمی دارای رابط کاربری آسان تری هستند شما با استفاده از شارژر بی سیم به راحتی می توانید گوشی خود را شارژ کنید مزیت بعدی استفاده از شارژر بی سیم دوام بالا و کارایی مثبت آنها هست. استفاده از شارژر سیمی در طولانی مدت می تواند موجب خرابی سیم یا قطعه دیگر شود. با این وجود شارژر بی سیم بدون نیاز به کابل دوام و طول عمربالاتری را برای ما به همراه میآورد. مهمترین مزیت استفاده از شارژر بی سیم سالم ماندن پورت کابل شارژ خواهد بود. بسیاری از گوشی های مدل بالا به دلیل استفاده شارژرهای سیمی با خرابی پورت مواجه می شوند. وارد و خارج کردن مکرر شارژر به پورت گوشی میتواند مشکلاتی را برای پورت به وجود بیاورد
از معایب شارژر های وایرلس میتوان به این نکته اشاره کرد که شامل تمامی گوشی ها نمیباشد .
لیست کامل از گوشی هایی که قابلیت شارژ وایرلس دارند
اپل: آیفون 13, 13 پرو, 13 پرو مکس, 12, 12 پرو, 12 پرو مکس, SE 2020, آیفون 11
سامسونگ: S9, S9+, Note 8, S8, S8+, S7, S7 Edge, S21, S21 Plus, S21 Ultra, S20 FE, S20, S20 Plus, S20 Ultra
شیائومی: Mi 10 Ultra, Mi 10 Pro, Mi 10
ال جی: V30, G6 (US version only), G4 (optional), G3 (optional)
مایکروسافت لومیا (نوکیا): ۱۵۲۰, ۱۰۲۰, ۹۳۰, ۹۲۹, ۹۲۸, ۹۲۰
نکسوس گوگل: 4, 5, 6, 7 (2013), Pixel 6, Pixel 5, Pixel 4
فرآیند شارژ بیسیم به شکلی سادهتر
اگر بخواهیم سادهترین تعریف از مراحل شارژ بیسیم را داشته باشیم به تعریف زیر خواهیم رسید:
تلفن همراه و پد شارژ وایرلس، هر دو از سیمپیچی درون خود استفاده میکنند وقتی دو سیم پیچ قرارداده شده در تلفن همراه و پد شارژ به یکدیگر نزدیک میشوند، نیروی مغناطیسی بین آنها تشکیل میشود.
این نیروی مغناطیسی به نیروی الکتریکی تبدیل شده و سبب شارژ باتری تلفن همراه یا هر گجت دیگر استفادهکننده از پد شارژ میشود.
این نوع شارژ،خصوصاً از انواع قدیمی آن، به اندازه شارژ با استفاده از کابل و آداپتور، بهینه نیست و همین امر هم باعث تولید گرما و طولانی شدن مدت زمان شارژ تلفن همراه و گجت میشود.
میدان مغناطیسی استفاده شده در این نوع شارژ، از قانون القایی فارادی بهره میبرد و سبب اجرایی شدن شارژ وایرلس میگردد.